SEAT Viborg

Finansiering eller leasing til alle behov

Hos SEAT Viborg kan vi tilbyde en bred vifte af attraktive finansieringsmuligheder: Lån, erhvervsleasing, privatleasing, deleleasing og flexleasing.

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansieringsmodel, der passer til dit behov og dine ønsker og tilgodeser individuelle skattemæssige konsekvenser. Finansiering kan være en jungle, men vi kender vejen og finder den optimale løsning.

Nedenfor får du en kort introduktion til vores forskellige finansieringsformer. 

Lån       

Den mest traditionelle og kendte finansiering, hvor du betaler 20% eller mere i udbetaling, og vi låner dig restbeløbet til en attraktiv lav rentesats. Lånet afvikles over det antal år/måneder, der passer til din økonomi. Du ejer bilen.

Lånet kan suppleres med en forsikrings-, service- og reparationsaftale.

Erhvervsleasing

Din virksomhed leaser bilen og betaler en fast månedlig leasingydelse, der er fradragsberettiget. Du beskattes med en fast procentdel af bilens skattemæssige værdi, som typisk er meget lavere end den kontante anskaffelsespris.

Erhvervsleasing kan suppleres med en forsikrings-, service- og reparationsaftale.

Privatleasing

Du betaler et engangsbeløb og leaser (lejer) bilen af os typisk i tre år til en fast månedlig ydelse og med et maksimum på antal kørte km. Vi ejer bilen, som du leverer tilbage efter leasingperiodens udløb.

Privatleasing kan suppleres med en forsikrings-, service- og reparationsaftale.

Deleleasing (splitleasing)

Firmaet og brugeren er fælles om at lease bilen i forhold til forventet kørselsfordeling mellem privatkørsel og firmakørsel, fx 20% privatkørsel og 80% firmakørsel.

Firmaet sparer udgifter til den ansattes privatkørsel, og den ansatte betaler kun for sin andel af bilen og betaler ingen firmabilsbeskatning. 

Flexleasing

Flexleasing er leasing, hvor der kun betales en forholdsmæssig registreringsafgift på bilen i den ofte korte periode, bilen leases. Der betales med andre ord kun ydelse af bilens pris uden afgift, men tillagt en lille procentdel af afgiften og en lav rente af restafgiften. Der kan aftales flexleasing helt ned til en måneds løbetid.

Flexleasing er typisk en finansiering der vælges til meget dyre biler. Flexleasing kan også etableres som deleleasing mellem firma og bruger.

Der kan aftales flexleasing helt ned til en måneds løbetid også kaldet leasing med forholdsmæssig afgift. I stedet for at betale hele registreringsafgift på bilen, betales der kun delafgift i den periode den indgår på en leasingordning.

Hør mere om dine muligheder i vores salgsafdeling.