SEAT Viborg

Vi tager os kærligt af dine hjul

På vores dækhotel er dine hjul opbevaret under de helt rigtige forhold; tørt, køligt og mørkt. Dette bremser dækkets aldring og sikrer længst mulig levetid på dine dæk. Inden dækket opbevares kontrollerer vi dækkets mønster og generelle stand, så du er sikker på, at dine dæk er i topform.

Slip for tunge og besværlige løft og lad os klare hjulskiftet for dig.

Bestil tid til hjulskift

 

Bronzepakke

+ Hjulskifte

+ Opbevaring

- Vask 

- Afbalancering

kr. 699,-

Sølvpakke

+ Hjulskifte

+ Opbevaring

+ Vask

- Afbalancering

kr. 799,-

Guldpakke

+ Hjulskifte

+ Opbevaring

+ Vask

+ Afbalancering

kr. 1.299,-

 

Hjulskifte

Samtidig med at vi skifter dine hjul renses og smøres bilens hjulnav. Herudover udføres kontrol af dækkets stand og mønster samt visuel kontrol af bilens bremser og undervogn, så du er sikkert kørende - året rundt.

Opbevaring

Dine hjul opbevares under de mest optimale forhold på vores dækhotel. Her opbevares hjulene liggende i et tørt, køligt og mørkt rum. Dette forlænger levetiden på dine hjul.

Vask

Dine hjul rengøres i vores specielle hjulvasker. De rengjorte hjul opbevares under optimale forhold, hvilket medvirker til, at det er nemmere at vedligeholde dine hjul og dermed forlænger levetiden.

Afbalancering

Ved afbalancering af hjulene fordeles vægten ens på hele hjulets omkreds, som sikrer en jævn kørsel og mindre dækslid. Hjul der ikke er afbalanceret, kan skabe ubehagelige rystelser under kørsel og kan samtidig give slid på ophæng og styretøj samt roterende dele og dæk.