SEAT Viborg

Kom til lagersalg hos SEAT Viborg

Vi har ryddet grundigt op i vores lager og det skal selvfølgelig komme dig til gode. Kom til lagersalg hos SEAT Viborg og oplev blandt andet den populære populære SEAT Leon med masser af udstyr.

Du kan blandt andet få en veludstyrende Leon FR Sportourer ST 1,5 TSI med DSG og FR pakke. Her får du ekstra meget udstyr, blandt andet:

  • Adaptiv fartpilot inkl. automatisk nødbremsefunktion
  • Digital instrumentbord / virtuelt cockpit
  • SEAT Full Link (Apple CarPlay/Android Auto dvs. mulighed for eks. Google Maps som navigation)
  • Full LED forlygter
  • Navigation
    og meget meget mere …

For at få et rigtigt indryk af en SEAT, er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst at køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur her eller ved at kontakte salgsrådgiver Mathias Feldbak Nielsen

Se vores store udvalg af SEAT LEON her 

Finansier din SEAT med en attraktiv rente fra kun 0,89 %

Priserne for Leon med ekstra meget udstyr er skruet helt i bund og vi kan nu tilbyde dig et fordelagtigt finansieringstilbud til alle der køber en ny eller brugt SEAT, der er optil 5 år gammel.

Finansier din nye SEAT med en variabel rente fra kun 0,89% eller en fast rente på 1,89%.

Eksempel:

Kontantpris 284.900,-. Incl. lev. omk. Kr. 2.727,- mdl. ydelse. Løbetid 96 mdr. Udbetaling 57.265,-. Variabel rente 0,89%. Debitor rente 0,89%. Samlet beløb der skal betales tilbage ekskl. udb. 249.740,-. Samlede kreditomkostninger 22.105,-. ÅOP 3,60%. Kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Finansiering tilbydes i samarbejde med ŠKODA Finans v/Nordania Finans A/S. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

* Leon FR Sportourer ST 1,5 TSI med DSG, Forbrug v. bl. kørsel: 15,6km/l. CO2-udslip 144 g/km. Energimærke A. Bilen er vist med ekstraudstyr.