SEAT Viborg

Vent med at skrive slutseddel på din SUV

Sådan lyder opfordringen fra JP Biler i en artikel fra tidligere på sommeren, hvor de har været i Barcelona for at prøvekøre den nye SEAT Ateca.

Opfordringen skyldes at JP Bilers testkører oplever Ateca som en ganske fremragende SUV, som er bedre end sine nærmeste konkurrenter. Den er ifølge artiklen både mere rummelig og mere praktisk end disse. 

Usædvanligt gode køreegenskaber

Ateca omtales som en af de mest helstøbte SUV'er med køreegenskaber, der beskrives som udsædvanligt gode for en bil i denne klasse. Ateca er ligefrem sjov at køre, hvis man spørger journalisten. Kombineret med de mange muligheder for assistentsystemer, god komfort og det, der kaldes en utrolig letkørt bil, giver det roser stort set hele vejen rundt om vores kommende nyhed fra JP Biler.

Attraktiv indstigningspris

Artiklen er skrevet før priserne blev offentliggjort, men de er kendte nu. SEAT Ateca starter ved kr. 264.900,-. Du kan danne dig din egen mening om Ateca, når vi har premiere i dagene 10. og 11. september kl. 11 - 16, hvor vi inviterer dig på en uforpligtende prøvetur.