SEAT Viborg

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra SEAT Viborg, fra SEAT og fra verden omkring os.

Tarraco videotest fra Biltesteren

Biltesteren har været et smut i Barcelona-området for at danne sig et førstehåndsindtryk af vores kommende, store SUV.

Tryghed og styr på biløkonomien

Mens din SEAT er ung, har du mulighed for at tegne et Service og Reparationsabonnement, eller forlænge garantiperioden med 2 eller 3 år.

Dobbelttest af Cupra Ateca

Hvis udstyr og kræfter i SEAT Ateca FR ikke rækker, er der forstærkninger indenfor rækkevidde. FDM og Kuffert og Kørehandsker har været til forpremiere på Cupra Ateca.

Video og test: Ateca FR

Blog om Bilers Morten Bek kaldte i forvejen SEAT Ateca en perfekt kombination af dynamik, komfort og en gedigen fornemmelse.

Hæder til Sølvsten-ejere

Finn Kjærgaard og Steffen Christensen, fik en en flot anden-/tredjeplads, da revisions- og konsulentfirmaet Price Waterhouse Coopers tirsdag kårede årets ejerledere i Midt- og Vestjylland.

Ny udstyrsniveau til SEAT’s ikoniske SUV

SEAT Ateca FR er præcis, hvad du har ventet på! Den sportslige FR version kommer med masser af eksklusivt udstyr og har som standard 18” alufælge, Full-LED forlygter, Alcantara sæder, navigation og ba

Skarpe leasingpriser på lækker SEAT Leon

Nu kan man privatlease stationcarudgaven af SEAT Leon med en stærk TSI-motor og eksklusivt udstyr til kun 2.795 kr. om måneden. Den sportslige FR-version fås til 3.095 kr. Begge med en førstegangsydel