SEAT Viborg

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra SEAT Viborg, fra SEAT og fra verden omkring os.

Gearkasse-guide fra Bil Magasinet

Er du en nørd efter viden om teknik, eller blot interesseret i at vide mere om, hvordan forskellige typer gearkasser fungerer, kan du få opdateret dit kendskab her.

Tryghed og styr på biløkonomien

Mens din SEAT er ung, har du mulighed for at tegne et Service og Reparationsabonnement, eller forlænge garantiperioden med 2 eller 3 år.

Ekstra plads til vinterferien

Besøg SEAT Online Shop og få det fulde overblik over, hvordan du skaber ekstra plads i din SEAT, når hele familien skal afsted på ferie.

Blog om Biler tester CUPRA Ateca

I en helt frisk video fra snoede spanske landeveje kan du se og høre, hvorfor Blog om Bilers Morten Bek kalder CUPRA Ateca "en ret fantastisk bil".

CUPRA Ateca: fra bilelskere til bilelskere

Den nye CUPRA Ateca er det ultimative udtryk for sportslighed. Nu er den klar til at indtage Danmark med sublime præstationer og køreegenskaber.

SEAT & CUPRA præsenterer stærkt privatleasingprogram

SEAT & CUPRA introducerer attraktive privatleasingpriser på de prisvindende modeller SEAT Ibiza og SEAT Arona samt den populære og rummelige SEAT Leon. Og som noget helt nyt kan man nu privatlease den

Er du og din SEAT klar til vinterferien?

Hvis du er i gang med at planlægge kør selv-vinterferie, er det en god idé at få tjekket, at din SEAT er klar til en ekstra belastning, så turen bliver en god oplevelse.